Inschrijven implementatie en digitale training logging nCare
Geef hier jouw voorkeursdatum op!


 

Wat is logging?
Ben jij binnen jouw zorgorganisatie de applicatiebeheerder van nCare en wil jij meer inzicht hebben in de acties die jouw collega's doen in nCare? Dan is deze training voor jou op het lijf geschreven. In de functionaliteit ‘logging’ in nCare worden alle acties die een gebruiker uitvoert geregistreerd waarna deze kunnen worden ingezien. Dit zijn acties zoals medicatie aftekenen en klaarzetten, maar ook acties zoals het aanmaken en wijzigen van gebruikers en rollen, en het aanmaken en bewerken van cliënten. Door middel van logging kan worden ingezien wie, wat, wanneer heeft uitgevoerd in nCare.

Hoe starten met logging?
Logging is een aparte module bovenop de nCare app en geeft je grip op jouw data. Om gebruik te maken van logging is een eenmalige implementatie nodig. Een consultant van CareConnections verzorgt in samenspraak met jou deze implementatie.

Omdat je met gevoelige data aan de slag gaat en wij veiligheid voorop stellen zit bij deze implementatie een training. Na de implementatie en training kun je vervolgens zelf aan de slag. Via de klantomgeving kun je logging aanvragen en direct een datum voor een training boeken. Wij zorgen dat logging is ingeregeld voordat de training start.

Hoe ziet een implementatie er uit?

 1. Je vraagt de implementatie en training van de logging module aan door te klikken op een datum onderaan deze pagina;
 2. Onze consultants zorgen ervoor dat de module wordt ingeregeld voor jouw organisatie;
 3. Je ontvangt een Teams uitnodiging voor de training;
 4. De training;
  1. Tijdens de training voegen we samen de benodigde autorisatie toe aan je nCare account;
  2. Uitleg: wat is het, wat kan je ermee?
  3. Data op de juiste manier interpreteren;
  4. Verschillende zoekfuncties;
  5. Praktijkoefeningen;
  6. Helppagina.

Na de implementatie en training

 • Kan jij zelfstandig alle user action logs inzien en weet je wat de loginformatie betekent;
 • Kan jij zelf achterhalen welke gebruiker wat heeft gedaan in nCare;
 • Kan je op basis van de loginformatie, de medicatieveiligheid en -kwaliteit naar een hoger niveau brengen binnen jouw organisatie.

Overdacht:                    Online via Microsoft Teams
Datum & tijdstip:         Op geselecteerd datum van 15:00 uur tot 17.00 uur
Investering:                  De investering voor de implementatie (incl. overdracht) van deze functionaliteit is €99,- excl. BTW per persoon

Klik op één van de onderstaande opties om de module aan te vragen en vul het inschrijfformulier in. Wij zorgen ervoor dat de implementatie voor aanvang van de overdracht gedaan is.

Direct naar